Contact opnemen met Hosty?

Hosty staat voor professionele, snelle en prettige support. 
Om de service ook snel te kunnen houden, bieden we je de mogelijkheid om nog sneller zelf het antwoord op je vraag te vinden. Dat kan via de Probleemoplosser (Website, e-mail, SSL, DNS) of uitgebreide online Kennisbank:

Contactgegevens

Hosty bv
Koningsbeltweg 74
1329 AK Almere

Tel: 010 260 2094
E-mail: sales@hosty.nl

Bovengenoemd adres betreft geen bezoekadres.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Weekend- en feestdagen: 10.00 – 18.00 uur

Feestdagen

Eerste kerstdag, nieuwjaarsdag en Koningsdag gesloten.

Bankgegevens

IBAN: NL71 RABO 0101 3633 89
BIC-code: RABONL2U

Btw en KvK

Btw-nummer: NL 135070120B02
KvK-nummer: 24437880

Heeft u een vraag?

Onze Klantenservice helpt u graag met een passende oplossing.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!