Inloggegevens kwijt

Als je je inloggegevens kwijt bent, kun je het volgende doen om deze weer te herstellen:

1. Als je je klantnummer kwijt bent, of je weet niet meer welk e-mailadres je voor jouw klantaccount hebt gebruikt, neem dan contact op. Vermeld hierbij zoveel mogelijk gegevens, zoals je voor- en achternaam, adres, bekende ordernummers en domeinnamen. Als je de gebruikersnaam van cPanel nog wel weet, is je e-mailadres te achterhalen door in cPanel rechtsboven in het scherm te klikken op je gebruikersnaam en vervolgens te kiezen voor "Contactgegevens".
  2. Vervolgens kun je het wachtwoord van Mijn Hosty herstellen door jouw e-mailadres in te vullen op https://hostingtime.eu/clients/pwreset.php.
  3. Daarna kan je via Mijn Hosty het wachtwoord van cPanel resetten.

Mocht je hiermee problemen hebben, neem dan contact met ons op.

Kom je er niet uit?

Heb je een vraag voor Hosty? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk een antwoord te geven.