Inloggen op Mijn Hosty

Via Mijn Hosty kun je veel administratieve taken verrichten met betrekking tot je account. Zo kun je nieuwe pakketten bestellen, je adresgegevens wijzigen en een vergeten wachtwoord opvragen.

Inloggen op Mijn Hosty gaat via https://hostingtime.eu/clients/clientarea.php. Je vult onder 'E-mailadres' het emailadres dat bij ons bekend is, in. Mocht je je e-mailadres zijn vergeten, neem dan contact met ons op. Inloggen met je e-mailadres kan alleen als er maar één gebruiker bekend is met dat e-mailadres.

Onder 'Wachtwoord' vul je het wachtwoord van Mijn Hosty in.

Als je je wachtwoord bent vergeten, dan kun je deze via de link 'Wachtwoord vergeten?' opvragen. Vul hier je e-mailadres in. Vervolgens zul je een e-mail ontvangen met daarin een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen voor Mijn Hosty. Voor ieder account met dat e-mailadres ontvang je een e-mail.

Mocht het e-mailadres in onze administratie niet meer kloppen, neem dan contact met ons op.

Kom je er niet uit?

Heb je een vraag voor Hosty? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk een antwoord te geven.