Wachtwoordherstel cPanel

Als je het wachtwoord van cPanel bent vergeten, dan kun je deze eenvoudig via Mijn Hosty resetten. Je kan hiervoor dan in Mijn Hosty de volgende stappen volgen:

1. Log in op Mijn Hosty;
  2. Klik bovenaan in het menu op het tabblad 'Diensten' en vervolgens op 'Mijn Services';
  3. Klik op de naam van het pakket waarvan het wachtwoord gereset moet worden. Let hierbij op dat je niet op je domeinnaam klikt, maar op de naam van je hostingpakket;
  4. Klik in de kolom 'Acties' op de knop 'Wijzig wachtwoord'.
Kom je er niet uit?

Heb je een vraag voor Hosty? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk een antwoord te geven.