Voldoen de Magento pakketten aan de eisen van de inrichting van de infrastructuur en de software?

Magento kunt u zien als een gratis e-commerce programma, waarmee u een professionele webshop kunt maken. Het is open-source en dat wil zeggen dat duizenden mensen (gratis) werken om Magento beter, gebruikersvriendelijker en ook uitgebreider te maken. Magento pakketten die worden aangeboden, voldoen aan alle specifieke eisen. Deze kunnen gecombineerd worden met caching, failover en loadbalancing-technieken.

Kom je er niet uit?

Heb je een vraag voor Hosty? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk een antwoord te geven.