Hoe kan ik een map waarin WordPress is geïnstalleerd veranderen?

Gebruikers krijgen bij WordPress zoveel mogelijk vrijheid. Het kan zijn dat u uw WordPress installatiemap aan wilt passen. Dit kan door in te loggen op het admin gedeelte van Wordpress. Dan gaat u naar Instellingen -> Algemeen. U wijzigt de URL bij het veld Wordpress adres (URL) in de nieuwe URL, die u wilt gaan gebruiken. Dan wijzigt u de URL bij het veld Blogadres (URL) in de nieuwe URL, die u wilt gaan gebruiken. Dan slaat u de wijzigingen op en dan worden de bestanden van de WordPress site verplaatst naar de nieuwe omgeving. Het is altijd mogelijk om deze taak te automatiseren en dan kunt u de All-in-One WP Migration plugin gebruiken.

Kom je er niet uit?

Heb je een vraag voor Hosty? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk een antwoord te geven.