Ik wil de WordPress installatie upgraden naar een nieuwe versie hoe werkt dat?

Er kan het beste gebruik worden gemaakt van Softaculous. Het kan zijn dat u de WordPress installatie niet heeft geïnstalleerd via Softaculous. Mocht dat zo zijn dan kunt u deze importeren in Softaculous. U kunt dit het beste doen door in te loggen op uw cPanel account. Dan klikt u onder "Software" op "Softaculous Apps Installer". Dan kiest u in Softaculous voor het icoon "Geïnstalleerde scripts". Dan klikt u naast uw WordPress installatie voor het upgrade icoon.

Kom je er niet uit?

Heb je een vraag voor Hosty? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk een antwoord te geven.