Installatiebestanden van WordPress zijn niet zichtbaar via FTP, waar ligt dat aan?

Dit kan drie redenen hebben. Het kan zijn dat u in bent gelogd met de hoofdgebruiker en dan zit u in de homemap. U moet dan klikken op public_html om uw publiekelijk toegankelijke bestanden te kunnen zien. Het kan ook zijn dat u in bent gelogd met een aangemaakte FTP-gebruiker, die u alleen toegang geeft tot een submap. U kunt dit zelf nakijken in uw cPanel account of u kunt inloggen met uw hoofgebruiker. Het kan ook zijn dat u WordPress heeft geïnstalleerd in een submap, bijvoorbeeld /wordpress. Als dat zo is, gaat u dan naar public_html en klik op de naam van de submap.

Kom je er niet uit?

Heb je een vraag voor Hosty? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk een antwoord te geven.