Reseller Hosting zakelijk

Een goedlopende WordPress website of Magento webshop hoort altijd beschikbaar te zijn.

Een storing of uitval van de hardware van het primaire cloudplatform zit echter in een klein hoekje. Om downtime van uw website te voorkomen, maken wij gebruik van twee datacenters die los van elkaar werken. Door middel van deze cloud technologie bent u gegarandeerd van 99,99% uptime.

In het geval van een storing wordt uw website direct overgezet naar een 1 op 1 kopie in het secundaire datacenter.

Hier hoeft u zelf niets voor te doen en vaak gaat het zelfs ongemerkt. Uw website blijft op deze manier altijd online, zodat u geen enkele klant mis hoeft te lopen. U kunt rekenen op onze uptime garantie op alle vlakken, of het nu gaat om het netwerk, de apparatuur of de datacentra.

Varnish Caching voor uw Magento hosting

Maakt u gebruik van een of meerdere van onze Magento Business diensten? Dan profiteert u geheel kosteloos van Varnish Caching. Dit zorgt ervoor dat uw webshop wel 30 tot 60% sneller werkt. Terwijl u zich concentreert op uw onderneming, zorgen wij voor het onderhoud en de monitoring van Varnish. Ook eventuele Varnish updates installeren we direct.

Reseller Hosting zakelijk

Heeft u vragen over uw Wordpress website, of kunt u wel wat advies gebruiken voor het oplossen van een probleem? Dan kunt u dag en nacht rekenen op de support en deskundigheid van onze Wordpress klantenservice.

U heeft de keuze uit talloze themes voor uw Wordpress website, zodat u altijd iets kunt vinden naar wens. Als uw website wordt geopend op een smartphone of tablet, dan wordt de weergave hier automatisch op afgestemd.

Plugins van Wordpress bieden vele opties voor uw website. Met meer dan 21.000 plugins tot uw beschikking kunt u alle kanten op.

Wordpress biedt u de mogelijkheid om de gewenste taal in te stellen. Wilt u graag Wordpress in het Nederlands gebruiken? Dan kunt u dit eenvoudig zelf regelen.

Social media is niet meer weg te denken uit de samenleving. U kunt uw Wordpress website dan ook gemakkelijk koppelen aan verschillende vormen van social media.

WooCommerce is ideaal voor wie al een Wordpress website bezit en een webshop wil starten. WooCommerce biedt een scala aan themes, waarmee u de perfecte webshop kunt opzetten.

Het installeren van Wordpress verzorgen wij geheel voor u, zodat u hier niets voor hoeft te doen. U krijgt van ons uw inloggegevens, zodat u meteen kunt starten met uw website.

Klanten en referenties

Hosty heeft inmiddels al 25.000 domeinnamen voor meer dan 13.000 klanten vastgelegd.

 

In 2009 zijn wij op zoek gegaan naar een partner voor het hosten van de websites die wij voor onze klanten ontwikkelen. Tot nu toe hebben wij met hoge tevredenheid en vrijwel geen downtijd al onze websites en webapplicaties op de server van Hosty kunnen draaien.

Bij Hosty staan ze altijd voor je klaar. Met een goede basis op het gebied van hardware, expertise in serverbeheer en een snelle respons bij vragen is Hosty de ideale partner voor het onderbrengen van domeinnaamregistraties, hosting en overige internetoplossingen.

In het najaar van 2015 heb ik de hosting van mijn Magento-webwinkel ondergebracht bij Hosty. De uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, persoonlijke benadering (je bent als klant geen 'nummer') en snelle service van Hosty hebben ertoe geleid dat ik tot dusver uitermate tevreden ben en geen seconde spijt heb gehad van deze keuze. Ik kan u Hosty oprecht aanbevelen!

Voor mijn Joomla sites (200) zocht ik een partner met specifieke Joomla kennis. Mijn bedrijf zit pas recentelijk bij Hosty maar wat ben ik blij met dit bedrijf. Ze nemen me door hun opzet en kunde veel werk uit handen. Op elke vraag komt snel een antwoord. Ik kan me nu echt beter richten op mijn werk, en bouwen en onderhouden van websites.
Houden zo!

Kies een andere dienst